Ingrediënten:
- 150 gram rode bietjes, in flinterdunne schijfjes
- 75 gram jonge bladsla
- 100 gram zachte geitenkaas
- 150 gram verse frambozen (incl. frambozen voor dressing)
- handje geroosterde hazelnoten
voor de dressing:
- 12 verse frambozen
- 3 eetlepels milde olijfolie
- 1 eetlepel frambozenazijn
- 1 eetlepel honing
- peper en zout
Bereiding:
Maak eerst de dressing, prak 12 frambozen in een klein kommetje tot moes. meng er olijfolie, frambozenazijn, honing en wat versgemalen peper en zout door.
Snijd de bieten in flinterdunne schijfjes. Doe ze in een kom en meng ze met de jonge bladsla.
Verdeel de salade over de borden. Brokkel de geitenkaas erover en voeg ook de frambozen toe. Druppel wat van de frambozendressing over het geheel en maak het geheel af met de geroosterde hazelnoten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten