woensdag 19 oktober 2016

Grove guacamole

Een zalige dipsaus, serveer deze grove guacamole als onderdeel van een tex-mex menu met tortilla's of als tussendoortje met tortillachips of reepjes rauwe groenten.

Ingrediënten:
  • 3 rijpe avocado's, geschild en zonder pit
  • 1 grote tomaat, in kleine blokjes gesneden
  • 1 lente-ui, fijngehakt
  • 1 grote teen knoflook, geperst
  • zout en zwarte peper uit de molen
  • 60 ml citroensap
  • 1/2 theelepel gehakte Spaanse peper
  • 1 eetlepel gehakte korianderblaadjes

Bereiding:

Prak de stukken avocado in een middelgrote kom tot er nog wat grove stukken inzitten. Doe er de rest van de ingrediënten bij en roer alles goed door elkaar.
Breng de saus op smaak.

Schep de guacamole in een serveerkom en garneer hem met wat korianderblaadjes. Serveer de guacamole binnen 3-4 uur na het maken.

Bron: Annabel Langbein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten