Ingrediënten:
- 2 bosjes radijsjes, zonder groen
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
- 1/2 theelepel fijne mosterd
- zout en versgemalen peper
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de radijsjes schoon en snijd ze eventueel doormidden. Vet een bakplaat in met 1 eetlepel olijfolie. Verdeel de radijsjes over de bakplaat en roer ze om, zodat ze allemaal bedekt zijn met wat olie.
Zet de plaat in de oven en rooster de radijsjes zo'n 25-30 minuten. Roer ze halverwege een keertje om. Voor de vinaigrette roer je de twee eetlepels olie, azijn, bieslook, mosterd beetje peper en een snufje zout goed door elkaar. Geef de vinaigrette er apart bij of schenk deze over de geroosterde radijsjes.
Bron: landleven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten