Het recept is voor 4 personen, geef er een groene salade bij of serveer hem als een hamburger.
Ingrediënten:
- 600 gram zoete aardappelen, geschild
- 2 middelgrote eieren, geklopt
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel Griekse yoghurt
- 2 theelepels gemalen komijnzaad
- 3 eetlepels bloem
- zout en peper naar smaak
- olijfolie, voor het bakken
- gehakte munt, ter garnering
Chilidipsaus:
150 ml Griekse yoghurt
3 eetlepels zoete chilisaus
Bereiding:
Voor de dipsaus meng de yoghurt en de chilisaus.
Rasp de aardappelen fijn en meng met de eieren, Parmezaanse kaas, yoghurt, komijn, zout, peper en bloem. Vorm er 8 burgers van en bak ze in een koekenpan 4-5 minuten per kant.
Strooi er wat gehakte munt over ter garnering.
Bron: Jamie Oliver
Geen opmerkingen:
Een reactie posten