Ingrediënten:
- 3 kleine courgette
- olie voor de grillpan
- 3 teentjes knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte munt
- 3-5 eetlepels balsamicoazijn
- 3-5 eetlepels olijfolie
- zout en peper
Bereiding:
Maak de courgettes schoon en snijd ze in 1 cm dikke plakken. Gril ze in een hete grillpan en reken hiervoor ongeveer 5 minuten per zijde.
Pel en snipper teentjes knoflook en meng ze met 1 eetlepel fijn gehakte munt. Meng de plakken courgette met het knoflookmengsel. Leg ze in een schaal en voeg zout en peper naar smaak toe.
Besprenkel de plakken courgette met de balsamicoazijn en de olijfolie. Laat ze minstens een dag in de koelkast marineren.
Deze salade kan gemakkelijk 2-3 dagen staan om te marineren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten